Verfassortiment

ThermoShield Verfassortiment
Een verf op waterbasis die zowel binnen als buiten kan worden toegepast en jaren fantastisch blijft zitten?

Jazeker. Zo’n verf bestaat in ons verfassortiment. Met ThermoShield heeft u een unieke verf in handen waarmee u zowel de muren en plafonds in huis kunt schilderen, als de gevel en het dak van uw huis. En met langdurig resultaat. De verf is bovendien te gebruiken op alle steenachtige ondergronden, hout en metaal.

En dit is nog niet alles: ThermoShield is vochtregulerend, schimmelpreventief, zonlichtreflecterend, brandvertragend, geluiddempend, energiebesparend, vuil, -mos- en algenwerend, allergievermijdend en zeer elastisch.

Dit alles heeft ThermoShield te danken aan zijn bijzondere samenstelling: de verf bestaat namelijk voor 50% uit microscopisch kleine, vacuüm gezogen, keramische bolletjes. De overige bestanddelen zijn bindmiddelen, kleurpigmenten en water – dus geen oplosmiddelen! Dit betekent dat de verf vriendelijk is voor het milieu en uw gezondheid.

ThermoShield dekt goed en droogt snel. De verf kan met de roller, kwast of spuit worden aangebracht en is verkrijgbaar in elke kleur. Een fantastisch product dat met geen ander vergelijkbaar is!