Cultureel Centrum De Werft

Akoestiek in Cultureel Centrum de Werft verbetert door ThermoShield muurverf

Binnen een week zijn alle wanden en plafonds van Cultureel Centrum de Werft in Geel (B) door schildersbedrijf Meynen uit Dessel geschilderd.

De matte uitstraling van de zwarte verf geeft de zaal een warme en klassieke uitstraling. En niet geheel onbelangrijk, de akoestiek is verbeterd.

De miljoenen keramische bolletjes, verpakt in het filter van ThermoShield Interieur, breken de korte geluidsgolven m.n. in de hoge frequenties waardoor de nagalmtijd aanzienlijk verkort wordt.

Kijk, en oordeel zelf:

 

Wij maken gebruik van cookies voor een goede werking van de website. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close