INFORMATIEBIJEENKOMSTEN VVE BELANG NAJAAR 2017

ThermoShield en GlansGarant informeren u over een uniek meerjarig onderhoudsplan voor VvE’en met energiebesparende gevelverf tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten 2017 van VvE Belang.

Fraai, duurzaam én zorgeloos wonen

Energiebesparing en duurzaamheid zijn voor appartementseigenaren en VvE-bestuurders belangrijke thema’s. Wilt u weten hoe u de onderhoudslasten van uw appartementencomplex, financieel gegarandeerd, drastisch kunt verlagen? En hoe u daarbij ook zorgt voor meer comfort, minder energielasten en een beter milieu? Laat u informeren over het meerjarig GlansGarant Onderhoudsplan, uitgevoerd met de hoogwaardige energiebesparende gevelverf van ThermoShield. Ontzorgen van de VvE is onze doelstelling. U kunt rekenen op 10 jaar lang wonen in een perfect én duurzaam geschilderd appartement zonder geregel en zonder financiële verrassingen.

Ook kunt u bij ons een levensduurgarantie van 10 jaar afsluiten op het gehele werk. ThermoShield Garant is een unieke, niet-aflopende verzekerde financiële garantie (van Euracor) die zowel materiaal, applicatie als de steiger dekt. Een absolute Nederlandse primeur!

Speciale actie voor aangeslotenen bij VvE Belang

ThermoShield en GlansGarant bieden u een extra voordeel. Is het te behandelen geveloppervlak van uw VvE meer dan 1.000 m²? Dan krijgt u de tien jaar verzekerde financiële garantie zelfs helemaal gratis! Deze gratis garantie-actie geldt alleen voor VvE’en die zijn aangesloten bij VvE Belang en loopt tot 1 juli 2018.

Meer weten? Bezoek ons dan op een van de volgende informatiebijeenkomsten (gratis aanmelden via de website van VvE Belang):

 

Maandag 30 oktober             :  Brabanthallen, Den Bosch

Woensdag 1 november          : IJsselhallen, Zwolle

Maandag 6 november            :  Omnisport, Apeldoorn

Maandag 13 november          :  Jaarbeurs Super Nova, Utrecht

Woensdag 15 november        : Ahoy, Rotterdam

Dinsdag 28 november           :  Philharmonie, Haarlem

 

Voor meer informatie kijk op:

www.glansgarant.nl

www.vvebelang.nl