Greenguard Gold Certificaat

Duurzame Kwaliteitsverf
GREENGUARD_Tier_TEMPLATE“Duurzame ontwikkeling is ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen.”

Milieuvriendelijk en wereldwijd Greenguard Gold gecertificeerd

ThermoShield producten hebben geen weekmakers en nauwelijks oplosmiddelen en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van milieu, duurzaamheid en gezondheid. ThermoShield is dan ook wereldwijd Greenguard Gold gecertificeerd en wordt daarmee speciaal aanbevolen voor gebruik in veeleisende omgevingen zoals scholen en zorginstellingen met kwetsbare groepen zoals kinderen en ouderen. ThermoShield is niet gebaseerd op de nano-technologie.

ThermoShield wordt erkend door leidende certificeringsprogramma’s als LEED en BREEAM.

Om te beschermen en te behouden wat voor de volgende generaties belangrijk is, richt ThermoShield zich op alle facetten van duurzaamheid. We kijken dus naar iedere stap in het productieproces: van de grondstofwinning tot aan de afvoer van producten aan het einde van hun levensduur. Deze levenscyclusbenadering is de kern van ons Duurzaamheidsdenken. ThermoShield heeft alles in zich om het milieu te ontzien en tegelijkertijd de levensduur te verlengen van alles wat we beschermen.

Bij ThermoShield is duurzaamheid een manier van werken. Bij de ontwikkeling van een product of dienst nemen we iedere stap onder de loep. En we zorgen ervoor dat de lange termijn invloed op mens en milieu zo positief mogelijk is. Het is gezond verstand om minder grondstoffen te gebruiken in het productieproces, maar dat mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Daarom evalueren we voortdurend het ontwikkelingsproces van onze kwaliteitsverfverf en maken we hoogwaardige producten die exact zijn toegesneden op hun taak. Zo krijgt iedere ondergrond de best mogelijk bescherming, verlengen we de onderhoudsintervallen en minimaliseren we het gebruik van vluchtige stoffen. Met als resultaat steeds meer gebruik van duurzame grondstoffen, efficiëntere productie en minder transportkilometers.

logo isoISO gecertificeerde productie
De productielocatie is ISO 9001:2008 gecertificeerd: we werken volgens de hoogste kwaliteits- en milieustandaarden.

Veiligheid staat daarbij voorop: verminderen van ongevallen waar onze producten worden geproduceerd, verkocht en gebruikt is een continue prioriteit.